Blog Detail

2015/03 Környezetvédelmi termékdíj II.

Tisztelt Ügyfelünk!

A környezetvédelmi termékdíj területén az egyre erősödő hatósági jelenlét és célirányos ellenőrzések miatt úgy döntöttünk, hogy segítünk Önöknek ezen adónem esetén a minél pontosabb és átláthatóbb ügyintézés érdekében. Cégünk a DATA CITY Kft-vel a termékdíjas bevallások területén szoros együttműködést tervez kiépíteni, a szakértelmükről ügyfeleinknek pozitív véleménye és személyesen találkozónk során is meggyőződtünk, ezért bátran ajánljuk őket, hogy egy szoros együttműködés keretében segítséget nyújthassunk Önöknek.

A termékdíj szakértővel felülvizsgáltuk, hogy Önök a környezetvédelmi termékdíj esetén bevallás benyújtására kötelezettek lehetnek. Szerződésünk ezen adónem esetén kizárólag a bevallás benyújtására terjed ki az Önök által szolgáltatott adatok alapján, annak tartalmi ellenőrzésére nem.

Megkérjük Önöket, hogy az adókockázatuk csökkentése érdekében vegyék fel akár velük, akár velünk a kapcsolatot, hogy egy átvilágítás érdekében ki lehessen mutatni az esetleges hiányosságokat illetve a nyilvántartási, bizonylatolási sajátosságokat. Amennyiben már rendelkeznek tanácsadóval, vagy saját keretek között oldják meg a nyilvántartás vezetési kötelezettséget, és ezzel kapcsolatban 100%-ig elégedetten és biztos lábakon működnek, kérjük vegyék tájékoztatónkat tárgytalannak.

DATA CITY Kft.

1037 Budapest, Montevideo u. 10.

Képviselő: Marton Ildikó

Tel.: +36 (20) 936 5036

E-mail: marton.ildiko@datacity.hu

weboldal: http://www.datacity.hu

 

Budapest, 2015. január 26.

 

 

Üdvözlettel,

Perscriptor Könyvelőiroda Kft.